Isolering af vinduer og døre m.m. i Løsning nær Hedensted & Horsens

Få den rigtige isolering og spar penge

Har du også overvejet isolering eller efterisolering af dine vinduer og døre eller din ejendom? – Hos Renco Byg ApS rådgiver vi dig til den bedste løsning og udfører et arbejde, der på sigt kan spare dig penge. Vores beliggenhed i Løsning i Østjylland, tæt på både Hedensted og Horsens, gør at vi også udfører arbejdsopgaver i byer som Kolding og Fredericia.

Isolering af vinduer og døre, lofte, vægge og mur

Der findes mange forskellige former for isolering, og det kan for mange af vores kunder være svært at træffe det helt rigtige valg. Her kan vi bruge vores ekspertviden og drage erfaringer fra lignende projekter, så kunden får den bedste løsning, der vil glæde dem i mange år.

Udover isolering af vinduer og døre laver blandt andet også:

 • Papiruldsisolering
 • Isoleringsplader til vægge
 • Isoleringsplader til lofte
 • Reparation af utætheder i taget
 • Udskiftning af vinduer og døre

Med de rigtige materialer og nyeste teknikker opnår du ikke blot en forbedret økonomi, men også et bedre indeklima og komfort i din bolig. Vi i Renco Byg ApS holder os derfor løbende opdateret på den nyeste energividen og sørger naturligvis for, at arbejdet imødekommer lovkravene til husets isoleringsevne og energiforbrug.

Kontakt os og få et bedre indeklima og komfort

Hvis du har brug for hjælp til dine vinduer og døre, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvilke løsninger, vi kan tilbyde. Vores tømrer kommer til dig i Løsning, Hedensted, Horsens eller omegn.

Læs også mere om vores tagarbejde her.

Læs mere om de forskellige former for isolering, vi laver, her

Efterisolering i boligen

Typisk kræves der efterisolering ved ældre boliger, da den oprindelige isolering i huset kan være begrænset. Derfor vælger mange at investere i efterisolering, så der både kan spares på varmeregningen og samtidig skabe et bedre indeklima i boligen.

Hvad er efterisolering Når der efterisoleres vælger man enten at isolere i boligens konstruktioner, som allerede er isoleret eller isolere, hvor der ikke tidligere har været isoleret. Begge dele gøres, efter at huset er bygget. Dette betyder, at det ikke kun er gamle huse, som bør efterisoleres. Faktisk kan det også gavne at efterisolere huse, som blot er få år gamle. Der vælges oftest at efterisolere, for at begrænse forbruget af varme samt spare penge.

Mange vælger at efterisolere, da huset kan være utæt eller dårligt isoleret, hvilket gør det svært at opvarme økonomisk. Der kan efterisoleres flere steder i huset, og de typiske steder er bl.a.

 • Tagkonstruktioner
 • Skråvægge
 • Skunkrum
 • Ydermure
 • Lofte

Vi har mange opgaver for kunder i både Løsning, Vejle, Hedensted, Horsens, Fredericia og Kolding. Vi står også klar til at hjælpe dig med efterisolering af din bolig. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere omkring vores arbejde, kan du ringe til os.

Vi tilbyder også isolering med papiruld

Papirsolering har gennem årene fundet vej til de danske hjem og fremstår i dag som det klart bedste valg, når man kigger på den kommende varmeregning, prisen for materialet, produktets egenskaber og ikke mindst miljøet.

Papiruld er en miljøvenlig form for isolering, som bruges til bygninger, både i nye huse og til efterisolering i ældre huse, og udmærker sig ved at være lavet af genbrugsmateriale. Isoleringen består af aviser, som findeles og imprægneres imod påvirkning fra brand, råd og svamp samt skadedyr.

Brugen af papir er langt fra ensbetydende med brandfare. Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har målt Papiruld til at have høj brandmodstand, faktisk en af markedets højeste. Pengemæssigt er Papiruld samtidig det billigste produkt på markedet, så man kan være både økonomi- miljø- og kvalitetsbevidst på samme tid.

Papirisolering lægger sig som en dyne, og er derfor perfekt til loftisolering eller hulrumsisolering. Her bliver hele arealet dækket uden der opstår sprækker eller koldebroer imellem isoleringen. Papirisoleringen skal ikke ind gennem huset, da det hele sker gennem en 50 meter lang slange, der er monteret på maskinen. Maskinen parkeres udenfor boligen, så der undgås spild og oprydning i huset.

10 gode grunde til at vælge isolering med papiruld

 • Høj brandmodstand
 • Fugtbestandigt
 • Ingen råd, mug eller skadedyr
 • Hurtig og behagelig isolering
 • Bedre indeklima
 • Enkel adgang til dækkede installationer
 • Billig isolering
 • Kort leveringstid
 • Lang erfaring
 • Naturlig grøn profil

Har din bolig behov for efterisolering?

Mange huse der er isoleret for år tilbage, trænger til efterisolering. Det skyldes at isolering er sunket i muren. Hulmursisolering vil kunne holde strukturen i mindst 40 år og har en række fordele. Hvis du f.eks. bor i området omkring Vejle, Horsens, Fredericia eller Kolding, står vi også klar til at udføre hulmursisolering på din ejendom.

Hulmursisolering er et nemt og enkelt indgreb. Man fylder hulmuren med papirisolering ved at bore huller i fugerne og puste isolering ind. Omkostningerne ved hulmursisolering er forholdsvis lave og begrænser sig til materialepris og udførelse. Fugerne bores ud de rigtige steder på muren, så vi sikrer at alle hulrum fyldes med papiruld. Papirulden tillader huset at ånde samtidig med, at det giver en effektiv isolering. Papirulden danner en struktur, så det står i muren som en blok.

Fordele ved hulmursisolering

Hulmursisolering af en tom hulmur giver en varmebesparelse på ca. 30 procent. Udover den økonomiske fordel ved en hulmursisolering, bliver indeklimaet også bedre i huset, da kulden ikke slår ind fra ydervæggene. Ligeledes kan der også fjernes støj udefra, hvis man er plaget af støjgener.

Hulmursisolering er en rigtig god investering, som du vil få glæde af i adskillige år. Det vil oven i købet gavne miljøet, da det er en miljøvenlig fremgangsmåde og investering. Isoleringen vil også minimere dit varmeforbrug væsentligt, da varmen ikke længere trænger ud igennem murene.

Lad os stå for isolering af loftet i din bolig

Papiruld er perfekt til loftisolering. Det lægger sig som en dyne over loftet uden sprækker og koldebroer. Også omkring rør, bjælker og samlinger dækker det fuldstændigt.

Papirulden skal ikke slæbes gennem huset og bæres op på loftet. Al transport sker gennem den 50 meter lange slange, der er moteret på maskinen. Maskinen parkeres udenfor boligen. Derved undgås spild og svineri i huset.

Vi anbefaler 300 mm isolering. Har man i forvejen isoleret med 100 eller 200 mm isoleres blot over den gamle isolering, så der i alt er 300 mm. Langs husmuren monteres vindpap, som papirulden blæses ind i.

Ingen mus, rotter eller mår

Disse skadedyr kan ikke lide at færdes i papiruld. Derfor undgår man at mus, rotter eller mår bygger rede i isoleringen.